Mässtjänster

Att delta på en internationell mässa i en främmande stad eller i ett främmande land innebär ofta att en mängd organisatoriska och språkliga problem måste hanteras. Att utnyttja olika mässtjänster kan på ett betydande sätt bidra till att ett mässdeltagande blir lyckat.

Kundanpassade tjänster

De mässtjänster som Dynamic Words erbjuder anpassas till den enskilde kundens behov och önskemål. Normalt sett består dessa tjänster av en kombination av tolkningsuppdrag och arbete som mässvärdinna. Andra tjänster, som till exempel kontakt med mässorganisatörer och monterbyggare, hotellbokning, transportfrågor, restaurangreservationer med mera, kan erbjudas.

Mässort

Mässtjänsterna gäller huvudsakligen för mässor i Hannover. I enskilda fall kan dessa efter förfrågan anpassas till andra orter.

Kostnadsförslag

Om du skickar en förfrågan med information om det aktuella uppdraget per e-post, fax eller post sammanställer jag ett ej bindande kostnadsförslag. Lämna så mycket information som möjligt, t.ex. planering, plats, typ av mässa, vilken typ av tjänst som önskas m.m. Denna information garanterar en snabb och detaljerad bearbetning av varje enskild förfrågan.

Ta kontakt

Personlig kommentar till mässtjänster:

Betydelsen av att ha en följeslagare med goda språkkunskaper, interkulturell och social kompetens underskattas ofta. Kvaliteten mottagandet av kunder och besökare på en mässa påverkar det allmänna intrycket av ett företags produkter och tjänster. En kvalificerad assistent kan på ett betydande sätt bidra till er firmas framgång på en mässa.

» upp

Dynamic Words Logo

Monika Englund  internationell kommunikation och facköversättning; Am Papenberg 33  D-31162 Bad Salzdetfurth,  Tyskland
Tel. + 49 (0)5063 781 42 03  Fax + 49 (0)5063 781 45 27  info@dynamic-words.de   »Impressum   »Datasäkerhet

;)